Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka419g1279kcal40.7g255.8g8.4g62.9g
Puolukka 399g155kcal1.8g27.2g2g10.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 399g303kcal7.5g61.6g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g3473kcal100g689.2g22.4g154.6g
Valittu annoskoko1224g1736kcal50g344.6g11.2g77.3g
Annoskoko puolitettuna612g868kcal25g172.3g5.6g38.7g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480