Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 185g51kcal2.2g7.5g0.4g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 461g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 132g34kcal2.1g4.6g0.3g2.5g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Lanttu 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Paprika punainen 22g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)246g62kcal2.5g13.5g0g3.4g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g6.1g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Soijakastike 3.7g2.2kcal0.2g0.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g4.6g8.8kcal0g2.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.1g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g424kcal18.8g74.2g2.4g27g
Valittu annoskoko1224g212kcal9.4g37.1g1.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna612g106kcal4.7g18.6g0.6g6.8g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823