Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 88g324kcal16.2g9.6g19g26.6g
Sokeri 682g2770kcal0g681.8g0g0g
Siirappi 58g176kcal0.1g43.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 292g964kcal5.8g8.8g102.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 82g581kcal0.6g0.3g65.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g88kcal0g21.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g9804kcal45.4g1531g373.2g53.2g
Valittu annoskoko1224g4902kcal22.7g765.5g186.6g26.6g
Annoskoko puolitettuna612g2451kcal11.4g382.8g93.3g13.3g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297