Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)357g286kcal12.1g42.8g7.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 357g163kcal10.7g17.1g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 236g336kcal29.5g0.7g24.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala214g686kcal32.1g126.4g5.6g21.4g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 7.1g13kcal0.4g2.7g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g43g317kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g3600kcal169.8g379.4g154.8g42.8g
Valittu annoskoko1224g1800kcal84.9g189.7g77.4g21.4g
Annoskoko puolitettuna612g900kcal42.5g94.9g38.7g10.7g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979