Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 174g140kcal2.7g29.2g0.1g5.2g
Mungpapu, Risenta267g774kcal64.1g106.8g2.7g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Kurkuma, annos 2g2.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Korianteri, tuore, annos 20g27g5.3kcal0.5g1.1g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g1916kcal138.6g285.6g6.4g15g
Valittu annoskoko1224g958kcal69.3g142.8g3.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna612g479kcal34.7g71.4g1.6g3.8g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344