Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 120g19kcal0.9g2.4g0.1g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g111g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g171g60kcal2.7g11.8g0.2g2.4g
Tonnikala vedessä, rainbow240g240kcal47.9g1.2g4.8g0g
Voi 171g1242kcal2g0.7g139.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 60g188kcal4.9g34.5g1.8g5.9g
Vehnäjauho puolikarkea 223g764kcal22.7g155.8g2.7g7.8g
Leivinjauhe 8.6g15kcal0.4g3.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150120g467kcal34.8g1.8g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g6050kcal234g436g367.6g42.6g
Valittu annoskoko1224g3025kcal117g218g183.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna612g1513kcal58.5g109g91.9g10.7g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094