Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino169g574kcal38.8g89.4g6.2g10.1g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g17g19kcal0.1g3.9g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl169g64kcal1.7g15.2g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Basilika, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g141g345kcal25.3g0.8g26.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g281g56kcal1.7g9.3g0.8g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 394g51kcal4.4g3.9g0.8g4.7g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g2832kcal145.8g256.4g132.2g30.2g
Valittu annoskoko1224g1416kcal72.9g128.2g66.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna612g708kcal36.5g64.1g33.1g7.6g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565