Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Punaherukka 100g57kcal1.4g7.5g0.4g5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%201g121kcal6.4g14.3g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 126g674kcal1.1g0.9g75.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g372g312kcal4.1g68g1.5g6.7g
Fariinisokeri70g285kcal0g70.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl30g174kcal6.4g1.6g15.2g3.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)196g627kcal27g113.6g6.3g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g4852kcal119.8g564.8g227g79.4g
Valittu annoskoko1224g2426kcal59.9g282.4g113.5g39.7g
Annoskoko puolitettuna612g1213kcal30g141.2g56.8g19.9g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218