Punasipuli-fetapizza(Pirkka ohje)

Siirry sivulle!

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita joukkoon suola, sokeri ja osa jauhoista.

Valuta salaattijuustot siivilässä.

Mittaa öljymarinadi taikinaan ja lisää loput jauhot käsin hyvin vaivaten.

Vaivaa pehmeä taikina sileäksi palloksi pöydällä.

Jaa taikina kahtia, jauhota ja nosta palat takaisin kulhoon.

Kohota kaksinkertaiseksi.

2. Kuori ja halkaise punasipulit.

Leikkaa puolikkaat 6 lohkoksi niin, että kanta pitää lohkot koossa.

Lado lohkot pellille leivinpaperin päälle.

Vatkaa öljymarinadi, balsamiviinietikka, sokeri ja suola.

Voitele sipulilohkot seoksella.

Paista sipuleita 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Viipaloi tomaatit.

3. Taputtele toinen taikinoista ohueksi pohjaksi (Ø 28 cm) pellille leivinpaperin päälle.

Levitä 3/4 dl ranskankermaa pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Ripottele päälle 1 dl juustoraastetta.

Asettele puolet sipulilohkoista ja tomaattiviipaleista pizzalle.

Muserra puolet juustokuutioista tasaisesti pizzalle ja levitä puolet viipaloiduista oliiveista päälle.

4. Paista pizzaa uunin alatasolla 225 asteessa 15?17 minuuttia.

5. Leivo, täytä ja paista toinen pohja välit­tömästi.

Ripottele pizzalle oreganoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1226g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 123g91kcal16.1g1.3g0.5g8.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1594g5469kcal162.4g1115.7g19.1g55.8g
Oliiviöljy 132g1171kcal0g0g132.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2943g795kcal38.3g141.2g5.9g50g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g147g166kcal1g33.8g0.1g0g
Sokeri128g518kcal0g127.4g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1226g249kcal7.4g46.6g3.7g17.2g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%736g662kcal29.4g55.9g36.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste981g3531kcal284.5g16.7g274.6g0g
Salaattijuustokuutio (Pirkka), annos 200g490g1324kcal88.3g9.8g103g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka), annos 2.9g245g292kcal2.2g10.8g31.9g0g
Oregano, kuivattu 4.9g15kcal0.5g1.1g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28566kcal1260.2g3120.6g1217g267.2g
Valittu annoskoko10000g14283kcal630.1g1560.3g608.5g133.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7142kcal315.1g780.2g304.3g66.8g
Arvot/100g100g143kcal6.3g15.6g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108168