Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 118g1040kcal0g0g117.6g0g
Sipuli (kuorittu)929g251kcal12.1g44.6g1.9g15.8g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g129g479kcal1.3g108.7g3.9g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa3529g4694kcal670.6g24.7g211.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2941g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1177g755kcal37.6g56.7g41.2g0.1g
Maito, Kevyt1177g541kcal37.6g56.5g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15520kcal1518.4g582.4g788g31.8g
Valittu annoskoko10000g7760kcal759.2g291.2g394g15.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3880kcal379.6g145.6g197g8g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636