Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 3529g1063kcal33.2g180g7.1g70.6g
Parsakaali brokkoli 2941g1031kcal135.9g57.4g8.8g73.5g
Sipuli 588g178kcal7.4g28.2g1.2g10g
Creme bonjour 14% valkosipuli1765g3000kcal132.4g44.1g247.1g0g
Juusto, Arla Kadett 5%1177g2235kcal400g17.6g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15016kcal1417.8g654.6g646g308.2g
Valittu annoskoko10000g7508kcal708.9g327.3g323g154.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3754kcal354.5g163.7g161.5g77.1g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697