Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g700g1190kcal133g0g70g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Torino tumma proteiinipasta plus88g298kcal20.1g46.4g3.2g5.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g324g75kcal4.5g11g1.3g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g3200kcal319.4g127.6g149.6g14.6g
Valittu annoskoko1225g1600kcal159.7g63.8g74.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna613g800kcal79.9g31.9g37.4g3.7g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426