Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g467g93kcal6.1g14g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g292g73kcal3.8g12.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g117g352kcal22.2g0.2g29.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g117g187kcal2.5g4.4g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g1791kcal73g77.6g129.6g5.2g
Valittu annoskoko1225g896kcal36.5g38.8g64.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna613g448kcal18.3g19.4g32.4g1.3g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950