Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 2263g2776kcal478.7g0g93.9g0g
Sipuli 762g230kcal9.5g36.6g1.5g12.9g
Valkosipuli 70g75kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Tomaattisose tomaattipyree 305g232kcal13.7g39.3g0.6g3g
Oivariini, 60 (100g)44g239kcal0.4g0.4g26.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3047g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2481g1489kcal37.2g322.5g2.5g22.3g
Oliiviöljy 176g1559kcal0g0g176.3g0g
Paprika punainen 766g224kcal7.2g34.5g3.1g14.6g
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g60.9g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14246kcal1122.2g1011.2g610.8g114.6g
Valittu annoskoko10000g7123kcal561.1g505.6g305.4g57.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3562kcal280.6g252.8g152.7g28.7g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236