Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka420g1281kcal40.7g256.2g8.4g63g
Puolukka 400g155kcal1.8g27.2g2g10.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 400g303kcal7.5g61.7g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2452g3479kcal100g690.2g22.4g154.8g
Valittu annoskoko1226g1739kcal50g345.1g11.2g77.4g
Annoskoko puolitettuna613g870kcal25g172.6g5.6g38.7g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480