Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit750g128kcal12g16.5g1.5g14.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g90g306kcal18g0g26.1g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.11g62kcal0.1g0.1g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2452g991kcal60.2g33.2g68.6g28.6g
Valittu annoskoko1226g495kcal30.1g16.6g34.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna613g248kcal15.1g8.3g17.2g7.2g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176190