Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 2282g4530kcal669.9g0.2g204.9g0g
Siankylki, raaka571g1831kcal84.4g0g168.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2852g2171kcal53.6g442.1g5.7g28.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g742g208kcal4.4g44.1g1.5g18.5g
Palsternakka 856g544kcal4.3g101g3.4g38.5g
Paprika keltainen 970g292kcal9.1g49.5g1.9g19.4g
Paprika vihreä 970g206kcal9.1g24.2g2.9g18.4g
Sipuli (kuorittu)571g154kcal7.4g27.4g1.1g9.7g
Lihaliemikuutio Maggi188g527kcal16.9g13.2g43.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20928kcal1718.2g1403.4g866g266.4g
Valittu annoskoko10000g10464kcal859.1g701.7g433g133.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5232kcal429.6g350.9g216.5g66.6g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933