Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Lapinliha,poronkäristys 750g234g323kcal49.2g2.3g14.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow125g100kcal5.2g16.2g1.1g3.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g156g390kcal29.7g0g34.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2455g1678kcal170g45g99.8g11g
Valittu annoskoko1228g839kcal85g22.5g49.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna614g419kcal42.5g11.3g25g2.8g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710