Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2203g2360kcal508.8g0g33g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1762g2345kcal148.7g310.1g35.2g88.1g
Rypsiöljy 73g649kcal0g0g73.4g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 2643g1408kcal28g280.2g2.6g50.2g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g88g312kcal15.7g39g19.6g9.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g29g107kcal1g23.4g1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g73g239kcal7.3g36.7g7.3g7.3g
Valkosipuli 147g159kcal11.6g23.9g0.9g3.1g
Ruokakerma 5%, Valio2937g1909kcal44.1g123.3g146.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18973kcal1530.4g1673.2g639.6g316g
Valittu annoskoko10000g9487kcal765.2g836.6g319.8g158g
Annoskoko puolitettuna5000g4743kcal382.6g418.3g159.9g79g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087