Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 5.8g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 233g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Paprika punainen 132g39kcal1.2g6g0.5g2.5g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g5.8g18kcal0.9g0.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 117g27kcal0.7g4g0.3g1.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g350g332kcal70g0g2.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)216g86kcal2.4g15.5g1.1g3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2457g1423kcal155.8g73.2g44.8g19.2g
Valittu annoskoko1228g711kcal77.9g36.6g22.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna614g356kcal39g18.3g11.2g4.8g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762