Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo188g1331kcal0.6g0.4g150g0g
Sokeri 188g761kcal0g187.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 313g1072kcal31.8g218.8g3.8g10.9g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 250g218kcal2.7g45.8g1g4.5g
Taloussuklaa, Fazer125g644kcal4.9g70g37.5g6.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2458g8616kcal115g1087.4g412.8g44g
Valittu annoskoko1229g4308kcal57.5g543.7g206.4g22g
Annoskoko puolitettuna614g2154kcal28.8g271.9g103.2g11g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328