Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g2717g544kcal48.9g59.8g8.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2717g544kcal81.5g54.3g0g67.9g
Kesäkurpitsa1087g185kcal4.3g27.2g6.5g7.6g
Juusto, Valio arkijuusto761g2511kcal205.4g0g182.6g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g2174g2609kcal50g104.3g217.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g544g1522kcal103.3g0.2g119.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15826kcal986.8g491.6g1068.6g151g
Valittu annoskoko10000g7913kcal493.4g245.8g534.3g75.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3957kcal246.7g122.9g267.2g37.8g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207