Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2981g6782kcal566.3g0g506.7g0g
Paprika punainen 3726g1091kcal35g167.7g14.9g70.8g
Sipuli (kuorittu)745g201kcal9.7g35.8g1.5g12.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1490g303kcal8.9g56.6g4.5g20.9g
Valkosipuli 89g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Polar 10% (Valio)745g1565kcal238.4g0g74.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 224g170kcal10.1g28.8g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20415kcal1751g607g1206g217g
Valittu annoskoko10000g10208kcal875.5g303.5g603g108.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5104kcal437.8g151.8g301.5g54.3g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051