Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2963g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 840g3408kcal0g838.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g148g461kcal16.3g88.9g10.4g41.5g
Kananmuna, omega, 1 kpl272g353kcal35.6g0.8g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4494g15419kcal457.9g3145.7g53.9g157.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl988g8889kcal0g0g987.7g0g
Hiiva 247g184kcal32.4g2.7g1g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g57427kcal1084.4g8153.6g2151g431.6g
Valittu annoskoko10000g28714kcal542.2g4076.8g1075.5g215.8g
Annoskoko puolitettuna5000g14357kcal271.1g2038.4g537.8g107.9g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693