Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 8.3g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Maito rasvaton 200ml8.3g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.6g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Mustikka metsä- 21g9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Raparperi 15g5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g607kcal9.6g86.8g22.6g3.8g
Valittu annoskoko123g304kcal4.8g43.4g11.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna62g152kcal2.4g21.7g5.7g1g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.3g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678