Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 21g8.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal2g11.6g0.3g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.9g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 13g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g11g43kcal3.2g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g406kcal23g29.2g20.6g2g
Valittu annoskoko123g203kcal11.5g14.6g10.3g1g
Annoskoko puolitettuna62g102kcal5.8g7.3g5.2g0.5g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574