Suklaaganache

130 g tummaa suklaata (Pandan Tumma suklaa)
2 dl vispikermaa.

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa (kannattaa jättää hiukan suklaata sulamatta ja antaa sulanneen suklaan lämmön sulattaa loppuun, suklaa nimittäin palaa helposti ja on silloin ihan pilalla).

Vispaa kerma vispaimella.

Kaada sulannut suklaa ja sekoita.

Annostele tarjoilukulhoihin.

Voit tarjoilla heti, jolloin ganache on vielä vaahtomainen tai laittaa jääkaappiin, jolloin se kovettuu tuhdimmaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Chan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl75g254kcal1.5g2g26.8g0g
Hurmaava tumma suklaa (Panda), annos 130g49g249kcal2.4g25.7g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g1005kcal7.8g55.4g83.6g0g
Valittu annoskoko123g503kcal3.9g27.7g41.8g0g
Annoskoko puolitettuna62g251kcal2g13.9g20.9g0g
Arvot/100g100g409kcal3.2g22.5g34g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121925