Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)48g66kcal5.3g0.2g5g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.2g4.6kcal0g1.2g0g0g
Raparperi 20g6.7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Mansikka 14g6.3kcal0.1g1.1g0g0.3g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g504kcal13.8g59.6g22.4g2.2g
Valittu annoskoko123g252kcal6.9g29.8g11.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna62g126kcal3.5g14.9g5.6g0.6g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.2g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692