Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)60g46kcal1.4g9.3g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Ruisjauho, 1 dl20g64kcal2.2g12.8g0.5g2.8g
Kauralese 12g43kcal2.2g5.5g0.9g2.1g
Timjami, annos 3g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa20g60kcal4.6g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g608kcal21g55.6g33.4g10.2g
Valittu annoskoko123g304kcal10.5g27.8g16.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna62g152kcal5.3g13.9g8.4g2.6g
Arvot/100g100g247kcal8.5g22.6g13.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426339