Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g30g105kcal1g24.3g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.5g15kcal1.1g2g0.9g0.5g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g36kcal0g9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.5g4.9kcal0.4g0.7g0.3g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0g0g4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g860kcal8.4g125.4g37.4g3.2g
Valittu annoskoko123g430kcal4.2g62.7g18.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna62g215kcal2.1g31.4g9.4g0.8g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002