Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g30g114kcal1.6g9.6g7.5g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen30g42kcal5.7g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka9g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g15g26kcal1.2g0.8g1.9g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g26kcal0.1g0.2g2.6g0g
Tomaatti 6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g11g30kcal3.7g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g507kcal27g23g33.2g2.6g
Valittu annoskoko123g253kcal13.5g11.5g16.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g127kcal6.8g5.8g8.3g0.7g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671