Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 110g42kcal0.3g7.8g0.1g3.8g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.8g12kcal0g2.9g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2.5g16kcal0.4g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g201kcal1.4g23.6g9g7.6g
Valittu annoskoko123g100kcal0.7g11.8g4.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna62g50kcal0.4g5.9g2.3g1.9g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598