Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta3.1g14kcal1.2g0g1g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla31g17kcal0.5g2.2g0.7g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 13g2.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss16g48kcal3.8g0.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g255kcal16.6g12.6g14.4g2.2g
Valittu annoskoko123g127kcal8.3g6.3g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna62g64kcal4.2g3.2g3.6g0.6g
Arvot/100g100g104kcal6.8g5.1g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318