Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g41g70kcal8.2g0g4.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 16g29kcal0.3g0.5g2.8g0g
Emmental juustoraaste valio8.2g32kcal2.4g0g2.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)27g11kcal0.3g2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g294kcal22.8g6.6g19.2g1.2g
Valittu annoskoko123g147kcal11.4g3.3g9.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna62g74kcal5.7g1.7g4.8g0.3g
Arvot/100g100g119kcal9.3g2.7g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768