Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen56g73kcal9.6g1.1g4.6g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK25g41kcal5.3g0.1g22.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g19g12kcal0.1g2.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g311kcal30.4g9.6g60.6g0.8g
Valittu annoskoko123g155kcal15.2g4.8g30.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna62g78kcal7.6g2.4g15.2g0.2g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672