Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 28g56kcal8.3g0g2.5g0g
Siankylki, raaka7g23kcal1g0g2.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 11g6.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paprika keltainen 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika vihreä 12g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g258kcal21.4g17g10.4g3.2g
Valittu annoskoko123g129kcal10.7g8.5g5.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna62g65kcal5.4g4.3g2.6g0.8g
Arvot/100g100g105kcal8.7g6.9g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933