Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.7g2kcal0g0.1g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.1g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g140kcal1.6g10.2g10g3g
Valittu annoskoko123g70kcal0.8g5.1g5g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g35kcal0.4g2.6g2.5g0.8g
Arvot/100g100g57kcal0.6g4.1g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284