Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka45g38kcal8.1g0g0.6g0g
Kevytmaito (Valio)38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly5.6g20kcal0.7g3.9g0.2g0.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)5.6g15kcal1.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g276kcal24.2g13.4g13.8g2.4g
Valittu annoskoko123g138kcal12.1g6.7g6.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g69kcal6.1g3.4g3.5g0.6g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956