Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g18kcal0.5g4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g76kcal2.2g12g2g1.6g
Valittu annoskoko123g38kcal1.1g6g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna62g19kcal0.6g3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g4.9g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277066