Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 88g126kcal14g0g7.8g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g6.3g18kcal0.2g3.3g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton29g47kcal2.3g1.2g3.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g381kcal33g9g24g0g
Valittu annoskoko123g190kcal16.5g4.5g12g0g
Annoskoko puolitettuna62g95kcal8.3g2.3g6g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484