Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 39g46kcal8.6g0g1.3g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)24g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.8g14kcal0g3.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g200kcal17.8g8.8g9.8g0.2g
Valittu annoskoko124g100kcal8.9g4.4g4.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna62g50kcal4.5g2.2g2.5g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.2g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391