Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)31g225kcal0g0g25g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g8.6g15kcal1.3g0g1g0g
Siirappi, tumma1.4g4.5kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta51g183kcal6.6g35.5g1.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g1111kcal15.8g136.4g54.2g3.6g
Valittu annoskoko124g556kcal7.9g68.2g27.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna62g278kcal4g34.1g13.6g0.9g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.1g21.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740