Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g86kcal0g0g9.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.1g0.7g2.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.5g46kcal0g0g5.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Hiiva 3.2g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 16g7.4kcal0.5g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g753kcal15.6g95.2g33g4.8g
Valittu annoskoko124g377kcal7.8g47.6g16.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna62g188kcal3.9g23.8g8.3g1.2g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.5g13.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070