Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g19g113kcal3.9g1.2g10.2g0g
Kookoshiutale 6.3g41kcal0.5g0.4g4g1g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)24g169kcal0g0g18.8g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g16g9kcal1.4g0.8g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)16g20kcal0.5g0.6g1.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g4.7g18kcal0.1g4.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 28g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.8g2.6kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g794kcal16g19.4g71.6g3g
Valittu annoskoko124g397kcal8g9.7g35.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g199kcal4g4.9g17.9g0.8g
Arvot/100g100g320kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904