Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sieni rouskut, suolattu 33g8.5kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 24g58kcal3.3g1.3g4.4g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Paprika, punainen45g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g196kcal9g10.4g12.6g4.6g
Valittu annoskoko124g98kcal4.5g5.2g6.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna62g49kcal2.3g2.6g3.2g1.2g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459