V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.8g14kcal0.7g0.9g0.8g0.8g
Aprikoosi, kuivattu 4.7g10kcal0.2g2g0g0.3g
Luumu kivetön 2.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)5.6g11kcal0.2g2.3g0g0.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl11g38kcal1.6g6.3g0.8g1.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.8g7kcal0.4g0.3g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g164kcal6.2g24g3.6g8.4g
Valittu annoskoko124g82kcal3.1g12g1.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna62g41kcal1.6g6g0.9g2.1g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.7g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720