Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Oltermanni, perinteinen17g61kcal4.2g0g4.9g0g
Aurajuusto10g33kcal1.9g0g2.8g0g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki23g18kcal2.9g0.5g0.5g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 8.7g17kcal2.4g0g0.8g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )8.7g12kcal1.1g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g384kcal33.4g4.8g25.6g1.4g
Valittu annoskoko124g192kcal16.7g2.4g12.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g96kcal8.4g1.2g6.4g0.4g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062