Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maitosuklaa 23g121kcal2.3g11.2g7.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 23g160kcal0.2g0.1g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g1003kcal15.8g106.2g57g1.6g
Valittu annoskoko124g502kcal7.9g53.1g28.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna62g251kcal4g26.6g14.3g0.4g
Arvot/100g100g405kcal6.4g42.9g23g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772