Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl6.5g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)63g38kcal2.1g2.8g2.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8kcal0.4g0g3.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g38kcal0g9.4g0g0g
Mansikkahillo 31g71kcal0.2g16.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g362kcal5.6g61g15.2g0.6g
Valittu annoskoko124g181kcal2.8g30.5g7.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g91kcal1.4g15.3g3.8g0.2g
Arvot/100g100g146kcal2.3g24.6g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958