Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl17g22kcal2.3g0.1g1.4g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g3.1g12kcal0g2.9g0g0g
Korppujauho 0.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g47g16kcal0.1g3.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g446kcal10.4g72.6g11.4g3g
Valittu annoskoko124g223kcal5.2g36.3g5.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g112kcal2.6g18.2g2.9g0.8g
Arvot/100g100g180kcal4.2g29.4g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068